torstai 29. huhtikuuta 2010

Farmers Market Jyväskylän Kesään! (Unohtakaa se Summer Jazz)

Ehdin tuossa hätäisesti julistaa, että Farmers Market soittaisi Summer Jazzeilla ensi kesänä. Kyseinen festivaali pitää kuitenkin välivuotta ja tapahtuma, jossa bändi soittaa, on nimeltään Jyväskylän Kesä. Kiitos man9 korjauksesta! Alla vielä alkuperäinen ja virheellinen kirjoitus muistuttamassa, ettei koskaan tule olettaa.
_____________________________________________________________________________________

Tätä olikin jo odotettu: Norjalainen Farmers Market palaa rikospaikalle seitsemän vuoden jälkeen ja esiintyy Jyväskylässä lauantaina 17.7.2010. Näin siis ainakin yhtyeen omien nettisivujen mukaan. Summer Jazzien esiintyjiä ei ole vielä virallisesti julkistettu eivätkä festivaalin nettisivutkaan ole vielä auenneet, mutta uskaltanen kyllä jo näidenkin tietojen perusteella innostua norjalaisten toisesta tulemisesta.

Kirjoitin Farmers Marketista aiemmin täällä. Maistiaisia bändin tuotannosta löytyy mm. Spotifysta ja farmers-market.netistä.

2 kommenttia:

man9 kirjoitti...

Summer Jazz pitää välivuotta eikä sivut varmaan ihan heti aukea, mutta Farmer's Market kyllä soittelee JKLssä, nimittäin Jyväskylän Kesä -festareilla.
http://www.jyvaskylankesa.fi/2010/02/farmers-market-norja/

Sinne vaan!

Ami kirjoitti...

Kiitos korjauksesta! Menin näköjään yhdistelemään pisteitä vähän liiankin innokkaasti. Mutta hieno homma, että bändi saadaan Suomeen.